Voor al uw schadeverzekeringen
bent u welkom bij JRM.
Deze verzekeringen brengen wij
onder bij gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen.
Bel of mail voor een
eerlijk & objectief advies:

0161 49 65 38
info@jochemsrisicomanagement.nl

http://www.jochemsrisicomanagement.nl/images/website/pages/

Voor zelfstandig ondernemers is goed risicomanagement noodzakelijk. Goed risicobeheer is niet alleen zorgen voor goede preventiemaatregelen en het afsluiten van verzekeringen. Het doen van een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) en het opstellen van een calamiteitenplan is ook belangrijk. 

Continuïteit begint bij een goede inventarisatie: Wat is uw doel? Welke risico's spelen er? Etc....... Graag helpen wij u met het beheren van uw (bedrijfs)risico's en het afsluiten van een passend pakket verzekeringen.
 
Voor de verzekering van onder andere uw bedrijfsauto’s, opstallen (bedrijfsgebouwen/kassen), machines, aansprakelijkheid en personeelsrisico’s kunnen wij u een uitgebreide dekking bieden tegen een scherpe premie. 

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering(AOV) is voor u als zelfstandig ondernemer onmisbaar. Voor een goede analyse en passend advies bent u hiervoor bij JRM ook aan het juiste adres.

U kunt bij ons rekenen op dezelfde deskundigheid, betrouwbaarheid en professionaliteit als bij een groot kantoor, maar dan met de persoonlijke betrokkenheid en individuele aanpak van uw eigen, vaste vertrouwenspersoon. Bij Jochems Risico Management krijgt u de aandacht die u verdient.        

Voor een verzekeringscheck/QuickScan kunt u, 
NU GRATIS, een beroep doen op JRM, klik  HIER   voor meer info. Heeft u nog vragen? Neem dan  CONTACT  met ons op. 

In onze  DIENSTENWIJZER( op verzoek sturen wij deze naar u toe) leest u meer over onze manier van werken, dienstverlening, service en tarifering.
Met betrekking tot het arbeidsongeschiktheidsrisico/de arbeidsongeschiktheidsverzekering(AOV) zie  DIENSTVERLENINGSDOCUMENT  (DVD).

RAiA-logo-link   Kifid-logo-link

.