Voor al uw schadeverzekeringen
bent u welkom bij JRM.
Deze verzekeringen brengen wij
onder bij gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen.
Bel of mail voor een
eerlijk & objectief advies:

0161 49 65 38
info@jochemsrisicomanagement.nl

Mijn naam is Jack Jochems, geboren in Nieuw-Ginneken op 20-10-1963 en opgegroeid op het agrarisch bedrijf van mijn ouders in Galder. Woon in Chaam, ben getrouwd met Marie-José en samen hebben we 3 kinderen. Na mijn studie aan de H.A.S. in Den Bosch ben ik in het bank- en verzekeringswezen gaan werken. Inmiddels heb ik zo’n 25 jaar ervaring in de verzekeringen / financiële sector. Waaronder 12 jaar bij Interpolis NV in verschillende functies in de buitendienst, o.a. als agrarisch inspecteur en als accountmanager bedrijven.

Daarna ben ik 13 jaar werkzaam geweest bij Rabobanken als hoofd afdeling verzekeringen, accountmanager bedrijven en specialist verzekeren. Mede vanwege mijn kennis van en affiniteit met het bedrijfsleven heb ik voornamelijk MKB en agrarische bedrijven geadviseerd.

Omdat risicobeheer in mijn visie anders kan, namelijk transparanter, meer duidelijkheid vooraf en (vaak) goedkoper, heb ik in 2013 besloten zelfstandig een assurantiekantoor te starten. Ik heb een AFM vergunning en ben een gecertificeerde en onafhankelijk verzekeringsadviseur, zonder financiële of andere verplichtingen naar verzekeringsmaatschappijen toe. Als vaste contactpersoon ben ik voor u goed bereikbaar en wil ik u ontzorgen d.m.v. een goed risicobeheerplan en een correct pakket verzekeringen, afgesloten bij gerenommeerde partijen.
Graag tot ziens!Handtekening-